Our Story

Den korta versionen. För 20 år sen sa jag “Jag vill bli dekoratör”. Och sen gick det åt skogen. Nä, inte riktigt. Men jag skaffade mig “ett riktigt jobb” och blev marknadsförare och kommunikatör. Det arbetade jag med i IT branschen. I jättemånga år. Jättemånga. Tills jag inte ville mer. Så jag slutade. Utbildade mig till inredare. Startade eget och resten är historia. Jag har aldrig ångrat mig. Jag har gråtit, skrattat, haft ångest och jublat. Men jag har aldrig ångrat mig.

Tack vare min bakgrund kan jag erbjuda en gedigen erfarenhet av dels marknadsföring och kommunikation dels kunskap om köpbeteenden, skyltning i butik, inredning och styling.

Tid, ork och inspiration har vi gott om!

Vi lever alla i den underbara vardagen. Med hämtningar på skola och dagis, mat ska handlas, köer ska forceras, jobb ska skötas och så ska man hinna med att vara social och ta hand om sig själv också. Puh!

Och ha en strålande vackert hem. För det har ju alla det har man sett minsann. På TV, på Facebook , Hemnet och Instagram. Vill ni veta en hemlighet? Man kan inte bo på Hemnet. I de bostäderna alltså. Och vi BOR ju. Varje dag. Med smulor, klädhögar och torra blommor. Emellanåt.

Men, undersökningar visar att ett hem man inte riktigt trivs i är stressande. En stress som inte alltid känns av men som ligger där under ytan och pyr. Så ta hjälp om inspirationen, intresset, orken inte riktigt vill infinna sig. Hör av dig!

“Tid, ork och inspiration. Det har vi! Vi har också dekorationer, möbler, kunskap, lager, färg och städmoppar.”

ANNA BERGERMARK LINDEMANSTYLIST

Ring, så pratar vi. 070-105 46 48