Våra homestylingpaket

Konsultation

 • Konsultation light
  Ingår i samtliga homestylingpaket. Tillsammans går vi igenom bostaden och du får tips och råd kring vad som bör göras. Du antecknar själv. Beräknad tid: 1 timme
  Pris: 1500 sek/timme
 • Konsultation De Luxe
  Du vill bara ha en konsultation och tänker göra jobbet själv. Tillsammans går vi igenom bostaden. Du får tips och råd. Vi antecknar och skickar sedan detta till dig tillsammans med inköpslista och do-it-yourself guide. Beräknad tid: 2 timmar.
  Pris: 1500 sek/timme

Homestyling

 • Liten Styling
  En liten styling innebär att stylisten arbetar med befintlig möblering och inventarier som vi anser fungerar bra för att få till ett bra resultat. Vi har även med mattor, gardiner och dekorationer för att skapa en trivsam, säljande miljö optimerad för fina foton och en bra visning med fin atmosfär. Tjänsten inkluderar projektledning, styling, hyra av möbler och inventarier under en total period av 5 veckor från fotodagen.

  Priser från 10 000 för 1 rum och kök.
 • Mellan Styling
  En mellanstyling innebär att stylisten arbetar med befintlig möblering inklusive medtagna möbler av den medelstora sorten, tex köksbord, stolar, sidobord mm. Ingår gör även med mattor, växter, bäddtextilier, kuddar, gardiner och dekorationer för att skapa en trivsam, säljande miljö optimerad för fina foton och en visning med härlig atmosfär. Tjänsten inkluderar projektledning, styling, hyra av möbler och inventarier under en total period av 5 veckor från fotodagen.

  Priser från 12 000 för 1 rum och kök.
 • Stor Styling
  En stor styling innebär att stylisten arbetar dels med befintlig inredning, textilier och dekorationer i enlighet med tidigare konsultation samt medtagna möbler av den större sorten (tex soffa, säng, matbord). Självklart tar vi även med mindre möbler. I övrigt tar vi med allt som behövs för att skapa en trivsam, säljande miljö optimerad för fina foton och en välkomnande lägenhet vid visningen. Tjänsten inkluderar projektledning, styling, hyra av möbler och inventarier under en total period av 5 veckor från fotodagen.

  Priser från 15 000 för 1 rum och kök.

Homestaging

 • Komplett homestaging
  Inredning av helt tomma bostäder inför försäljning. Bostaden möbleras upp och stylas från grunden.

  Priser från 17 500 för 1 rum och kök.

Extra tjänster

 • Målning, städning, lagerhållning och elektriker finns och kan offereras.

 • Extra växter inför visning: 1500 sek inkl moms och växter

 • Genomgång av styling inför visning: 2 000 sek inkl moms

Osäker på vad som är bäst för dig? Ring 070-105 46 48

Några av våra objekt

Visa alla Homestyling projekt

Vi hjälper dig gärna – Ring 070-105 46 48 eller skicka ett meddelande