Man köper med hjärtat

Det är sant. Det är vetenskapligt bevisat att din hjärna inte kommer att ta beslut om inte ditt hjärta har fått säga sitt. Även du som berömmer dig själv för att vara mycket pragmatiskt kommer till sist att låta känslorna fälla beslutet. Det är därför det är så viktigt med homestyling för din bostad.

Att sälja sin bostad är stort och priset du får ska ge dig en bra start på resten av ditt liv. Så det gäller att trycka på alla knappar du kan påverka. Bra mäklare, rätt tidpunkt, känslan för din bostad genom homestyling.

För köparen är det många praktiska faktorer att ta ställning till. Ekonomin, driftskostnader, läge och de sakerna är svåra för dig att påverka. Dessutom kommer köparen att vara på många visningar, titta på många bilder och bland alla dessa bostäder ska de komma ihåg din. Välja din.

Ring 070-105 46 48
Se våra olika paket

Homestyling handlar om att sälja

Stylingen och bilderna ska locka många spekulanter. Många ska gilla vad de ser. Så det handlar väldigt lite om personlig stil. Faktiskt inte alls. Det handlar om alla andras stil.

Bilderna är ditt skyltfönster

Bilderna ska få spekulanterna att komma på visningen. The more the merrier! I en myriad av bostäder på nätet ska de fastna för just din. Vi hjälper dig sticka ut på ett subtilt och snyggt sätt på bilderna.

Visningen är din butik

På visningen ska spekulanterna få en härlig känsla för bostaden. En känsla av att komma hem. Vackra stilleben varvas med snygga och moderna möbler, textilier av olika struktur och växter.

Vi hjälper dig att sälja din bostad

Tid, ork och inspiration. Det har vi! Vi har också dekorationer, möbler, kunskap, lager, färg och städmoppar. Du väljer vad du behöver.

Se våra olika paket

Hur går det till?

  • Vi träffas tillsammans i bostaden som ska säljas för en kostnadsfri konsultation. Stylisten fotograferar och antecknar förutsättningslöst. Du antecknar också.
  • Efter en genomgång av bostaden sätter sig stylisten ner med dig och pratar om vad ni kommit fram till. Ni får ett pris på plats och senare en offert via e-mail.
  • Om ni tackar jag till offerten koordinerar vi stylingen ihop med er och mäklaren.
  • I samband med att vi gör iordning bostaden inför fotograferingen börjar hyresperioden (max 4 veckor) av dekorationerna och eventuella möbler.
  • Om så önskas kommer vi tillbaka inför visningen med snittblommor och färska kryddor. Vi kan även erbjuda en genomgång av stylingen.
  • Efter hyresperioden eller när bostaden är såld hämtar vi dekorationerna och möblerna igen.

Senaste homestyling projekt

Visa alla Homestyling projekt

Vi hjälper dig gärna - Ring 070-105 46 48 eller skicka ett meddelande